söndag 8 mars 2009

Inte SM men ändå!










Veckan har som vanligt varit ett inferno av händelser, jag vill så gärna blogga men kan ganska ofta inte hitta tiden till det.

Denna helgen har det ju varit SM i Helsingborg (pinigs alltså), döttrarnas klubbkompis har ju spelat Pingisiadfinalen på samma gång och det blev väl riktigt bra, Josse blev 6:a, inte illa! Annica var på plats under lördagen och fick "stöta ihop" med åde JO och Jörgen Persson......Annica har på nytt åkt på en dundrförkylning och har därför idag varit hemma i sängen men vi andra tre vairt i Bjärnum. Bjärnum är förövrigt en ganska lång utflykt sådär på söndagsmorgonen, 13 mil med anmälning 8.30.

Dagen har varit framgångsrik, Malin blev 3:a tillsammans med My i F12 och vann F11. Puusst, jag föreslog för arrangörerena att hjärtlungräddningsapparater skulle finnas på plats.....!!!!

Kvällen och veckan har avslutats med en lugn middag med familjen där föräldrarna har låtit barnen bekanta sig med t.ex. Bony M, Slade, Kal P Dal, Blondie, Sweet osv. De tycker nu att vi har väldigt lustig musiksmak!!





1 kommentar:

Anonym sa...

Men det blir ju USM för Malin!!