söndag 9 augusti 2009

Då är pingislivet tillbaka på allvar igen

Det inrutande livet med träningstider 4 dagar i vecka är åter igen här. Dock är det detta spelåret mycket nytt, nya träningsgrupper, nya tider, nya träningskompisar och i vissa fall även nya tränare.
En annan sak som snart blir ny för Skurupsspelarna är deras tävlingskläder, de finns just nu hemma på vårt finrumsgolv i väntan på tryckning av sponsorernas loggor och spelarnas namn. Förhoppningsvis blir allt klart så att kläderna kan användas på Skurupsloopen nästa helg (22-23). Denna helgen skall vi till Öresundsspelen i Malmö, tufft med en R1-tävling som inledning på säsongen.
Malin har tog säsongens första vinst (F11) på BTK Rekords träningslägertävling förra helgen och Annica kom trea, DJ20, i samma tävling. Det kan ju faktiskt kännas skönt att man redan har testat på tävlingssäsongen när man skall i hetluften på allvar, det är ju ett giftigt startfält i helgen!
Annicas kompisar Joel och Eric Z från Hudiksvall bbor hos oss nu och skall också spela i Malmö, alltså har vi 4 ungdomar i familjen att heja på, usch va' nervöst!!

Inga kommentarer: