söndag 20 september 2009

Sista blogginlägget för denna helgen


Bilderna ovan representerar en del av framgångarna för Skurups tjejer i Acta cup! Malin som vann F11 och Johanna som vann DS öppen.
Annica fick inte stå på prispallen igår men vann ändå ett par härliga segrar, bland annat mot Elin Alexandersson som har spelat hur många gånger som helst mot men ALDRIG vunnit över. För Annicas del hoppas jag att detta håller i sig för redan till nästa helg kommer hon att möta Elin igen men då har Elin hemmaplan. Nästa helg är det ju serie premiär för Div 1 Damer och premiären för Skurups del sker i Carlshamn.
I dag har Malin spelat F12 (Annica har inte spelat idag), de 8 flickorna var delade på två pooler, i Malins pool spelade Tilda Johansson, Josse och Hanna Andren. Efter förlust mot Tilda och en ovanligt knapp förlust mot Josse gick Malin inte vidare från poolen, även om hon vann mot Hanna Andren.
Även om det inte blev mer än en vinst idag kan man ändå säga att Malin vann........mot sig själv! Trots en förlust som sved kunde hon ändå samla ihop sig och spela fin pingis mot Hanna!
Inget ont som inte har något gott med sig, vi kom hem tidigt idag och fick pockså njuta av det vackra vädret!!

Inga kommentarer: