fredag 10 april 2009

Påskaspelen dag 1 - och solen skiner!

De flesta ser väl en lång, skön påskhelg framför sig just nu, att tillbringas antingen i trädgården eller kanske på en konstrunda ut i Skåne nånstans men som pingisförälder sen några år tillbaka vet man att när det är påsk vankas Påskaspelen i Landskrona.
Idag var det F11, F11 lag och DS2.
Annica kom i en 4-pool ( Angelika Åström Åstorp, en tyska och Sabine Larsen + Annica). Annica gick vidare som pooltvåa efter vinst över tyskan och Angelika. I kvarten blev det Linda, klubbkompisen, och där drog Annica längsta strået idag. I semin föll dock Annica mot Julia Magnusson och slutade på en 4:e plats, skrapade ihop 6 poäng till och får därmed inte spela i lägre klasser än DS2.
I F11 var det idag 10 deltagare, Malin hamnade i en av två 3-pooler (Felicia Doo, Åstorp, en tjej från Kvarnby + Malin). Malin vann sin pool och det gjorde även Malins klubbkompis Josefin. My blev två i sin 4-pool och på så sätt gick alla Skurups tjejerna vidare till slutspel.
I slutspelet stod Malin över och kom in i semin, där blev det på nytt en riktigt rysare mot Natalie Luu Åstorp. Malin låg under med 0-2 men tog sig samman, lyssnade på sin coach, och vände till 2-2...... mitt blodtryck var vid detta laget inte längre mätbart.....efter storslaget och taktiskt spel vann Malin 5:e set 11-7 (?).....Jippi!
Final mot Josefin, där Malin förlorade med 0-3.
Malins insats i F11 lag blev något avslagen........
Trots allt en klart godkänd insats så här på en långfredag!

Inga kommentarer: