fredag 27 februari 2009

En helt vanlig vecka?


Snö och frost, regn och slask, sol och moln, blåst och vindstilla. Vädermässigt tycks det vara en väldigt berg och dalbana just nu, de små stackars snödropparna i rabbatten ( som faktiskt trots planteringsdjupet blommar) har en svår tid.


I övrigt har veckan varit ganska mörk. Termer som "vikande orderingång" och "resultat som inte når upp till budget" har man ju läst mycket om i tidningarna den senaste tiden men nu tycks det vara så att det blir verklighet även för denna familjen. Visserligen påverkas vi inte direkt av de dåliga tiderna men både maken och jag har arbetskamrater som kommer att göra.
Rent familjemässigt har veckan också följt den mörka färgen, barnen har varit på sällsynt dåligt humör och det drar givetvis föräldrarna med sig. Förhoppningsvis bryter helgen all dåligt!
I kväll skall föäldrarna på fest och det skall bli jättetrevligt MEN en seriematch för våra yngre flickor hade fallit lite grann i glömska så det blir kankse för LE att dra till Kristianstad i morgon bitti och det tar ju lite udden av en trevlig kväll. Dock är det så att det se svårt ut att få ihop laget så möjligen blir det en W.O......inte bra!
Annica är i Danmark och spelar Roskilde cup med Linda och skall sova där inatt. Hoppas att hon får lite framgång, det är hon värd!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi får hoppas nästa vecka blir lite ljusare! Lite sol hade ju inte skadat. Både hemma och på jobb. Trulle