måndag 16 februari 2009

Vi har sportlov!! Grattis idag Andreas!!

Sedan förra inlägget har vårt liv varit ett inferno av händelser därav det långa uppehållet från bloggvärlden. Hur som helst så skall familjen nu ha sportlov, det blev ju ingen höstlovsresa (biljetter med Sterling) och därför tyckte vi att vi ville vara lediga nu istället. Vi stannar dock hemma, i alla fall föräldrarna och Malin, Annica har redan tillbringat helgen i Linköping och kommer på torsdag att åka tillsammans med Johanna till Orust och pingiskompisarna där. Malin var på Team Skåne träning igår och till helgen skall Skurup har träningsläger där Höganäs BTK har blivit inbjuden att delta. Tjejerna i Höganäs och i SKurup kommer bra överens och har kul tillsammmans när det träffas så det blir nog bra!
Under veckan har Malin varit på barnsjukhuset och blivit pricktestad för sin allergi, det blev 4 STORA bulor (av tolv möjliga) och diagnos fastslogs: allergi mot kvalster, häst och katt. Malin fick dessutom ordentlig medicinering och i lördagskväll kunde hon fira sin kusins 10-årsdag nästan utan besvär, kusinen har katt, vilket var skönt.
Idag kommer farmor hem från sjukhuset, hon fick en ny höftled i onsdags, så denna dagen kommer delvis att gå åt till att pyssla om henne. I kväll är det träning som vanligt dock vill Malin gå på kick-boxning, vi får väl se om det blir nån pingis....

Inga kommentarer: